Avdelningar

Bolagsfunktioner

Connect

Bolagsfunktioner består av flertalet funktioner som Compliance, Risk, Juridik, HR och Ekonomi. Vi gör allt för att stötta de andra områdena så att de kan fokusera på Bankgirots kunder och kärnverksamhet.

Hållbart arbetsliv

På Bankgirot känner du dig direkt välkommen in i gemenskapen. Här hjälps vi gärna åt och tar hand om varandra. För oss är balans i livet viktigt och därför har jämställdhet, arbetsmiljö, träning och hälsa en naturlig plats i vår vardag. 

Livet på Bankgirot

Bild14.jpg

  • Hälsa och hållbarhet

    Bankgirot ska vara ett hållbart företag med hållbara medarbetare. För oss är det därför viktigt att uppmuntra och måna om friskvård för att förhindra ohälsa och sjukskrivningar.
    Förutom att du har möjlighet att träna i vårt eget fräscha gym så erbjuder vi även ett generöst friskvårdsbidrag. Våra engagerade medarbetare ser till att du kan få variation i träningen genom att leda yoga, innebandy och olika motions- och styrkepass. Självklart kan du också träna på egen hand i gymmet! Du omfattas också av en hälsoförsäkring som ger dig möjlighet att vid behov få hjälp av ergonom, sjukgymnast, psykolog eller specialistläkare.

  • Inspirerande lokaler och närmiljö

    Vi håller till i LiIjeholmen i lokaler helt anpassade efter våra behov. Här finns alla förutsättningar till inspirerande möten, häng och samarbeten.
    Det är även nära till kommunikationer, Liljeholmens centrum och trevliga promenadstråk. För den som vill röra på sig lite extra under lunchpromenaden eller löprundan är det inte långt till flertalet utegym.

Stockholm

Mejerivägen 1
117 43 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Bankgirot AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@bankgirot.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor